joi, 10 decembrie 2009

Diverse

Politics

I piss on politics but I'm glad to know that most of my so-called readers voted or would've voted with Antonescu.

Movies

I piss on movies, cause they only leave you desiring things you can't have.

TV Shows

I piss on So You Think You Can Dance cause I'll never be able to dance like him:



And yes, I know, he's a guy, but still.

Music

I piss on music cause... well, ok, I dont piss on music :D.

Chinese
I piss on chinese stuff, cause I can't seem to find a proper video/audio recording of a song I learned in class. And also because I like their language but that's about it. I realized I dont have so many things in common with... their lifestyle or their thinking or their anything.

Games
I would've pissed on games too, but since I'm not playing anything anymore... Tough luck.

Christmas

I piss on Christmas cause it only makes me think of time passing too fast and thus I always become depressed in this period of the year. True that on New Year's Eve everything is heading back to normal, but still.

Youtube

I piss on Youtube because every moron on this fucking planet is able to record himself and post himself on the Internet, mostly talking about the stupidest of things and when I'm looking for something really or pretty important I can't seem to be finding it, because of all the space morons occupy. And I know you might be thinking "Hey, but that's exactly what you do!". Okay, BUT AT LEAST I DON'T NAME MY POSTS other things than they are just for the fucking traffic. Just check out Youtube and you'll see what I'm talking about.

Transport in comun

OHOHOHO. Aici e aici.

1. Nu suport oamenii care nu asteapta ca lumea sa coboare si abia apoi sa urce in autobuz, tramvai, metrou. [am mai scris de asta in primul post]
2. Nu suport oamenii care se aseaza pe locul dinspre aisle in loc de cel de la geam. DE CE? DE CE SA FACI ASTA? Mai ales daca mergi multe statii, asezati-va domne la geam, mai ales daca e aglomerat. Lumea se aseaza frumos pe acel loc, iar daca autobuzul este foarte aglomerat nu are NIMENI cum sa ocupe acel loc. DE AIA ajunge asa aglomerat cacatul de autobuz. Prefer tramvaiul, macar nu are problema asta, pentru ca e conceput doar cu cate un scaun pe fiecare parte, JESUS.
3. Nu suport oamenii care se uita urat la mine ca nu dau locul personelor in varsta. Well, nu-s nesimtita. Il dau. Dar nu il dau in momentul in care mai sunt 3 locuri libere in autobuz. Ce, tre sa stea fix pe locul unde stau eu? De ce sa ma ridic si sa ma mut eu, in loc sa se duca acea persoana pe locul neocupat? Nu e ca si cand ar merge 70 de metri sa ajunga la el, for pete's sake.

Romania

I piss on Romania because I can.

PS: Funny fact: Am pus polul curent in acelasi timp cu acest post plin de ura :))

2 comentarii:

Vladimir spunea...

Eu stau si ma gandesc cate lichide tre' sa bei ca sa poti sa te pisi pe toate lucrurile alea :-? Mai ales pe Romanica noastra, ca nu-i chiar asa mica.

Si faza cu Youtubu...that shit is just fucked up, ii ceri unui lucruri sa fie ceea ce nu e (calitate > cantitate in cazu' de fata.)

xoxo de pe insula :)) (asa-i moda aici, cica inseamna hugs & kisses hahaha)

devotchka spunea...

Vorbeam la figurat, desigur :D. Sunt prea delicata si finuta *whistling*.

Da, ai dreptate in legatura cu youtube-ul, dar totusi ca un om sa posteze zilnic cate un filmulet in care comenteaza si comenteaza despre orice sau sa ajunga sa posteze tot felul de porcarii...

Cel mai bun exemplu este cel in care un tata nu era de acord cu relatia fiicei sale cu un tip si fiecare dintre ei avea cont pe youtube. Initial a postat fata care se plangea ca tatal ei nu e de acord, apoi tipul care era super nervos pe tatal ei si pana la urma a inceput sa posteze si tatal fimulete in care se plangea de tineret. Astfel erau nenumarate reply-uri la aceasta cearta care se putea rezolva in jumatate de ora in privat.

Well... oameni prosti au fost dintotdeauna, e adevarat, dar in momentul in care gasesti filmata o zi banala din viata unei persoane banale cu titlul unui film sau mai stiu eu ce... te cam enervezi :).

xoxo to you too in this case :D