miercuri, 29 iulie 2009

Borat was so 2006.

Iiiiiiii sunt ca o pisica in calduri; abia astept sa vad noul film al lui Sascha Cohen Baron. Omul este mult prea smart ca sa nu ne amuze. Din nou.

Pentru cei care nu stiu, Sascha Cohen Baron este tipul din spatele personajelor Ali G si Borat, prin care ironizeaza imbecilitatea umana, prostia omeneasca si cretinismul americanilor si nu numai - practic mi-e prea lene sa explic; urmariti, daca pricepeti foarte bine, daca nu, intorceti-va la cusut goblenuri. Si intr-un final, desi stiam si de acest al treilea personaj de ceva vreme, a aparut si filmul cu BRUNO zi ghei.

Trailerul il puteti viziona aici:



Filmul Ali G In Da House a fost regizat. Glumele erau regizate si celor carora li se faceau glumele stiau ca vor face parte dintr-un film. Sau erau chiar actori. Irelevant. In Borat in schimb, actori au fost doar 3: Sascha, Azazel ala cu care se plimba el si curva. Restu' erau pur si simplu oameni care credeau ca Borat e venit din Kazakhstan sa faca un cacat de documentar. De ce?

1. Pentru ca nu apar pe imdb.
2. Pentru ca scrie pe imdb.
3. Pentru ca asa e.

Acum... Ali G a fost okey, insa nu se poate compara cu Borat, dpdv al calitatii glumelor. Si sincer, din ce vad pe imdb e posibil ca Bruno sa nu fie de rangul lui Borat, ci sa ramana la nivelul lui Ali G In Da House. In orice caz, astept ceva mai bun decat CAM. E totusi Sascha Cohen Baron; indiferent de ce face in acest film va ramane in memoria mea cu faza cu "Cheese?" din supermarket. *laughing*

Trivia: Stiati ca SCB a terminat 2 facultati? :) Cuhuhute.


5 minutes later edit: It seems I have found the answer to my curiosity...

Is this scripted or in the same style as Borat?
This was filmed in essentially the same style as Borat. It was made in the same style (mixing interviews, pranks on the public and scripted scenes to create a narrative) and is also based on one of Sacha Baron Cohen's characters from Da Ali G Show.

... and the proof that I WAS RIGHT! Suck on that.

Aw and... parental guide?! :))))))

Pubic Hair Is Very Briefly Seen.

In close up and using CGI, a penis is shown to talk (Scene is Brief). In the Australian release this scene includes a non-pixilated penis both flapping up and down and spinning around in circles, both clockwise and anti-clockwise, before the penis points directly at the camera and talks.

A large bare breasted woman is shown to beat Bruno with a belt. She is also not wearing any panties but there is no explicit view of her genitalia.

Niciun comentariu: