marți, 1 aprilie 2008

Tot anii '80

Incearca la o petrecere de tineri din ziua de azi sa multumesti pe toata lumea. Unii vor dnb, altii vor hituri, unii vor techno, altii vor melodii lente, unii vor rock, altii vor nu stiu ce formatie dubioasa de care nu a auzit nimeni. Personal, chiar daca nu-mi plac anumite piese, inteleg ca mai sunt si alte persoane care vor sa asculte si ca nu sunt acasa, dar majoritatea nu pricep acest lucru si la fiecare petrecere exista cel putin o cearta pe tema muzicii.

Add a bit of '80s si totul dispare. Da. Am observat acest lucru. Toata lumea stie melodiile, sunt dansante, lumea uita de cum este categorisita, si incepe sa danseze. Add a bit - but just a bit - of alcohol si totul devine si mai frumos.

Pentru noi, cei nascuti in '90, merg si anii '90 din domeniul muzicii.

Madonna, Bonnie M, Rick James, Cardigans, Michael Jackson, Queen, Iggy Pop, New Order, Rolling Stones, Depeche Mode, Mc Hammer, Liquido, Eurythmics, Soft Cell, Manu Chao, Village People, Dead or Alive, Abba, s.a.m.d.

As scrie mai multe despre muzica buna de pus la petreceri cand exista multi nemultumiti dar ma cam doare capu de la acel "a bit of alcohol" de care vorbeam mai devreme.

Un comentariu:

Anonim spunea...

eu raman la parerea ca e o simpla problema de marketing si de asteptari...

muzica anilor 90 + 80 a avut in spate o intreaga industrie de finisare si promovare. drept care, acum este acceptata de majoritatea masa a oamenilor care asculta muzica. asteapta inca 10 ani, sa vezi atunci haos.

recomand Steak. by quentin dupieux.