luni, 28 decembrie 2009

What's the difference between peanut butter and jam?

I can't peanut butter my dick up your ass, but I sure can jam it.

Asta a fost de departe cea mai buna gluma din How I Met Your Mother, pacat doar ca a trebuit s-o caut pe google ca sa aflu raspunsul :P. Apparently it was too offensive for ladies, pff :)) it's an awesome joke :D

Anyways... CUM sa pui beculete de Craciun sclipitoare, vesele si colorate pe geamurile serviciilor funerare. Am vazut anul acesta deja 3 magazine de servicii funerare cu beculete, dude!!! What's wrong with the world?! Oricine intra acolo in perioada asta, sigur NU simte spiritul Craciunului.

In alta ordine de idei, elicopterul pe care i l-am cumparat lui taicamiu de la targul de jucarii este... GENIAL?! E super fun si foarte tare :D.

A aparut noul patch de DOTA cu 2 eroi noi. Nu stiu ce sa fac, dar nu-mi prea vine sa mi-l instalez iar. E ca si cum abia as fi iesit de la reabilitare si ma apuc iar de baut... Hard choice nonetheless. Cred ca astept totusi sa vad daca trec de prima sesiune si abia apoi mai cantaresc pros & cons.

As dori sa ma las de fumat dar CUM? Am tot zis, gata, dupa Craciun, ma las. Dar vine Revelionul. Atunci ma las dupa Revelion. Dar vine sesiunea cu stresul ei cu tot. Dupa sesiune. Dar dupa sesiune cred ca ma duc prin Anglia la un pub crawl. Poate prin februarie desi cel mai probabil m-as apuca iar prin iunie inainte de cealalta sesiune. Uf. Macar sper sa pot sa le reduc dupa Revelion, treptat, treptat...

PS: I've had a really nice catch up with an old friend of mine xxx :))

Well, that's all for today. Creierul imi este imbibat in ganduri.

Totusi, sarbatori fercite everyone!

marți, 22 decembrie 2009

Diverse

Am intrat in vacanta which feels nice, mi-am revazut 3 dintre prietenii intorsi din Anglia pentru sarbatori dar am uitat sa va spun cateva lucruri.

Acum vreo... 3 saptamani am fost la targul de jucarii which was awesome! Am gasit multe jucarii foarte tari dar dintre ele s-a afirmat urmatoarea:



Isn't that just wonderful?! Ma rog... Nu pentru oameni care pot avea animale reale ci pentru cei cu copii mici sau cu alergii mi se pare o idee foarte tare.

I-am cumparat lui taicamiu un gandac robotizat care reactioneaza ca un gandac, un elicopter care zboara si lui maicamea o papusa de portelan foarte frumoasa pentru Craciun.

For more infos check out Smart Toys (this was just one of the stores there).

Iar acum vreo... saptamana mi-au castrat catelul pentru ca altfel ar fi facut cancer :(. Dar acum e bine, thank God.

And news:

1. Am mai pictat un pic but it kinda bores me out. :P
2. Am fost la IMAX la Avatar, un film foarte tare, but gosh 3D is tiring. Plus the new mall is like HUGE.
3. Ma uit de vreo 3 zile intruna la How I Met Your Mother. Not that I like it THAT much but it's really cold outside.
4. Nu mi-am mai repetat la chineza. :(
5. Mircea Badea a dus la capat pariul :D



Lovely!

miercuri, 16 decembrie 2009

Dreaming & Painting

De dimineata am refuzat sa ma trezesc pentru ca aveam un vis atat de frumos; culmea e ca nu sunt singura care astazi nu s-a trezit pentru a-si continua visul, just that I remember mine >:).

Se facea ca eram in alta tara cu fratimiu si taicamiu. Fratimiu nu mai era un ordinary DJ ci un DJ subacvatic :). Ne duseseram in acea tara pentru a vedea un alt DJ subacvativ foarte cunoscut si foarte tare. El era negru si avea un frate mai mic de 20 de ani. Intre noi inchepuse sa se infiripe o relatie, care insa s-a sfarsit subit in momentul in care mi-a sunat telefonul. M-am culcat la loc si culmea, visul a continuat doar ca aparuse si maicasa care ne fixa cu privirea si cei 2 frati mai mici de 10-12 ani care fumau iarba. :)))

Dragut vis, nu? :)))

In alta ordine de idei, nici luni nici azi nu m-am trezit sa ma duc la facultate si nu s-au facut cursurile cu prezenta oligatorie :D lucky me.

In alta ordine de idei, m-am apucat de pictat, muhaha! Ceea ce initial a fost un mod de a ma relaxa, au aparut diverse posibilitati in privinta acestor desene. Avand in vedere ca un desen de genul, se face in 20 de minute:

1. As putea sa fac vreo 10 000 si sa intru in Guinness book of Records.
2. As putea sa fac un dictionar pentru caractere chinezesti.
3. As putea face un foc mare.

In orice caz, cei care au votat sa-mi sterg blogul sper ca vor realiza ce talent innascut sunt si ca in curand voi fi recunoscuta drept o adevarata artista.





Sper sa votati si in cele 2 poll-uri noi :)

PS: Acum am observat ca picturile mele n-au urechi. Pe de alta parte n-au nici ochi, nas sau gura deci suntem in regula :)))

luni, 14 decembrie 2009

Windows 7

Yey, I've just reinstalled my Windows with the new Windows 7. Haven't had much time to test it, but I think we'll get along well. Especially since I also installed Chinese Language Pack muahuahauha.

我很喜欢 Windows7。<3

I can now add a knew tag to my posts: chinese written post muahaha :D

Btw, Lady Gaga kicks ass:





And also Russel from SYTYCD:



And also Ellenore & Legacy when they're dancing on Portishead:



再见!

joi, 10 decembrie 2009

Diverse

Politics

I piss on politics but I'm glad to know that most of my so-called readers voted or would've voted with Antonescu.

Movies

I piss on movies, cause they only leave you desiring things you can't have.

TV Shows

I piss on So You Think You Can Dance cause I'll never be able to dance like him:



And yes, I know, he's a guy, but still.

Music

I piss on music cause... well, ok, I dont piss on music :D.

Chinese
I piss on chinese stuff, cause I can't seem to find a proper video/audio recording of a song I learned in class. And also because I like their language but that's about it. I realized I dont have so many things in common with... their lifestyle or their thinking or their anything.

Games
I would've pissed on games too, but since I'm not playing anything anymore... Tough luck.

Christmas

I piss on Christmas cause it only makes me think of time passing too fast and thus I always become depressed in this period of the year. True that on New Year's Eve everything is heading back to normal, but still.

Youtube

I piss on Youtube because every moron on this fucking planet is able to record himself and post himself on the Internet, mostly talking about the stupidest of things and when I'm looking for something really or pretty important I can't seem to be finding it, because of all the space morons occupy. And I know you might be thinking "Hey, but that's exactly what you do!". Okay, BUT AT LEAST I DON'T NAME MY POSTS other things than they are just for the fucking traffic. Just check out Youtube and you'll see what I'm talking about.

Transport in comun

OHOHOHO. Aici e aici.

1. Nu suport oamenii care nu asteapta ca lumea sa coboare si abia apoi sa urce in autobuz, tramvai, metrou. [am mai scris de asta in primul post]
2. Nu suport oamenii care se aseaza pe locul dinspre aisle in loc de cel de la geam. DE CE? DE CE SA FACI ASTA? Mai ales daca mergi multe statii, asezati-va domne la geam, mai ales daca e aglomerat. Lumea se aseaza frumos pe acel loc, iar daca autobuzul este foarte aglomerat nu are NIMENI cum sa ocupe acel loc. DE AIA ajunge asa aglomerat cacatul de autobuz. Prefer tramvaiul, macar nu are problema asta, pentru ca e conceput doar cu cate un scaun pe fiecare parte, JESUS.
3. Nu suport oamenii care se uita urat la mine ca nu dau locul personelor in varsta. Well, nu-s nesimtita. Il dau. Dar nu il dau in momentul in care mai sunt 3 locuri libere in autobuz. Ce, tre sa stea fix pe locul unde stau eu? De ce sa ma ridic si sa ma mut eu, in loc sa se duca acea persoana pe locul neocupat? Nu e ca si cand ar merge 70 de metri sa ajunga la el, for pete's sake.

Romania

I piss on Romania because I can.

PS: Funny fact: Am pus polul curent in acelasi timp cu acest post plin de ura :))

vineri, 4 decembrie 2009

Diverse

Politica

N-a iesit Antonescu, shit happens, dar eu nu votez cu Basescu in turul 2. :)

Filme

Pandorum - Era 5 dimineata cand l-am vazut si mi s-a parut cam boring dar nu puteam sa adorm deci probabil nu merita vazut.

Samson & Delilah - OMG. Nu stiu cum am rezistat sa ma uit la el. Nu se vorbea aproape deloc si nici actiunea nu era prea... captivanta. Pur si simplu ma uitam asteptand sa se intample CEVA la un moment dat. Dar s-a terminat filmul.

Harry Brown - Eh, de la no action am trecut la slow action. Basically, un mosulica britanic incearca sa-si razbune amicul omorat de o gasca de tineri. A fost decent filmul. Actorul ala a jucat si in alte filme okay, dar niciunul extraordinar, as far as I remember.

Bandslam - Pentru ca sezonul 4 din Skins intarzie sa apara, mi s-a facut dor de un film cu adolescenti. And that's what I got. Twas funny at moments, not so much though.

Extract - Un film regizat de cel care a facut si Office Space. Mi-a placut mai mult Office Space asta a fost cam previzibil si plictisitor.

My One And Only - Asta chiar mi-a placut dar vreau sa ajung mai repede la SYTYCD so just see it for yourselves :D.

TV Shows

Ma tot uit la So You Think You Can Dance si este absolut genial! Looky:



Wasn't that just purely genious? <3 Cu ocazia acestui show am realizat cat de mult mi-ar fi placut sa dansez si nu ma refer la balet. That wasn't for me. Mi-ar fi placut ceva contemporan... Oh well, maybe in my future life. Acum deja mi-e greu sa ma las de fumat si am un inceput de scolioza, so bye bye dancing. Poate o sa ma apuc asa, amatoriceste. Gonna think about it.

Music

Ador piesa St Etienne - Only Love Can Break Your Heart, melodie recomandata de Modelu <3. O ascult non stop. Din pacate nu va pot oferi un link de Youtube pentru ca imi merge netul foarte greu but I'm sure you'll manage, if you really want to listen to it.

Facultate

Da, si a fost si balul bobocilor. S-a tinut in Turabo si a fost super full. Sincer, mult prea full pentru a te putea distra. Ma bucur ca Miss a iesit o colega de-a mea <3 si ca si celalalt coleg de-al meu care a participat la Mister a luat ceva: Mister Popularitate, desi poate merita mai mult *thinking*. Suie au cantat bine, fun dar dupa ce au terminat a fost cam boring. Afterparty-ul s-a tinut la un coleg de-al meu care are apartamentul fffff tare :D.

Chineza

Tot trebuie sa imi pun a 3 a limba la windows chineza, sa pot sa scriu si eu... dar nici nu stiu cum si imi e si cam lene :).

Facebook

Alcohol & weed discussions bring people together. Not only on Facebook though :P