duminică, 22 noiembrie 2009

Votat 2009

Este drept ca ultima confruntare intre cei 3 candidati preferati la presedentie nu l-a scos castigator detasat pe niciunul dintre ei, fiecare facand niste greseli imense:

Basescu: fapta sa buna este ca a crestinat un musulman. WHAT?!
Geoana: fapta sa buna este ca nu a dat-o afara din casa pe soacra sa. WHAT?!
Antonescu: modelul sau moral este Tudor Chirila. WHAT?!

Totusi, eu voi vota cu Antonescu pentru ca este cel mai bun dintre cei rai si chiar cred ca ne va fi mai bine cu el presedinte.

Postul acesta l-am scris, de fapt si de drept, doar ca sa rog pe toti cei care ar vota cu Antonescu dar nu considera ca are sanse, prin urmare nu se duc la vot, SA SE DUCA LA VOT! Atat.

Sa ne amuzam un pic:

marți, 17 noiembrie 2009

Diverse

Politica

In ultima vreme am asistat la diverse discutii despre politica, eu neavand nici cea mai mica treaba cu asa ceva. Totusi, in urma unei petreceri unde s-a discutat multa politica, m-am uitat la stiri si am vazut confruntarea dintre Antonescu si Basescu. Astfel am ajuns sa stiu cu cine votez si sa imi doresc sa iasa cineva presedinte. Pai cum sa iasa presedinte Basescu care s-a luat de sotia moarta a celuilalt candidat sau cel care nici nu a vrut sa participe la confruntare? Daca nu ati vazut confruntarea inca, ar trebui sa o urmariti!

Filme

In afara de serialele pe care le urmaresc [Lie To Me, Californication, South Park si The Office] de care nu trebuie sa mai mentionez cat de mult imi plac - desi SP se duce incet incet de rapa dar ramane un clasic, am mai urmarit si cateva filme printre care pot mentiona:

Bruno - Eu nu stiu de ce s-a plans atata lume de el. Ce e drept, am ras mai putin decat la Borat, DAR la unele faze era sa cad de pe scaun de ras [spoilers: faza de la mediumul acela, faza din emisiune cu OJ, etc etc]. Apropo, imi pare rau ca trebuie sa ma repet dar glumele din Bruno nu au fost regizate. Adica au fost, dar numai el stia asta; spre exemplu in emisiunea cu negri, ei habar nu aveau ca totul era o caterinca, ei chiar credeau ca exista acel om care a trade-uit copilul negru pe un Ipod. Acum... depinde si de umorul fiecaruia; pun pariu ca 90% dintre prietenii mei nu s-ar amuza niciun pic la The Office iar eu una il ador.

Written By - Este filmul chinezesc de care va spuneam in postul trecut. A fost simpatic, dar nu exceptional. Este vorba de niste persoane care se hotarasc sa isi rescrie viata in functie de cum vor ei, iar la un moment dat devine foarte confuzant nestiind care e realitatea si care e povestea. Entertaining, but not enough. Fata de filmele japoneze sau coreene pot afirma cu tarie ca filmele chinezesti nu exceleaza - sau poate nu am vazut ce trebuie dar oricum voi continua sa le urmaresc.

2012 - Vesnica poveste despre cum vine apocalipsa in 2012 si vom muri cu totii. Efectele au fost foarte tari, mai ales la inceput, dar filmul e putin cam lung si cam melodramatic. Bine, eu nu suport sa vad cum plang atat unii dupa altii dar probabil ca in locul lor as face la fel. Totusi ma asteptam la mai multa actiune si mai putine sentimente. De vazut merita oricum.

Orphan - Imi placea mult posterul din vara si cand am vazut ca a aparut chiar m-am bucurat si m-am uitat la el cu entuziasm. Poate din cauza aia mi-a si placut atat de mult. Ideea a fost ca nu ma asteptam ca povestea sa decurga asa si m-a luat prin surprindere. Nu e nici asta un film exceptional - bine, niciunul nu va mai fi un film exceptional, asta dupa ce am vazut Inglorious Basterds - dar merita incercat.

Am prins odata si Burn After Reading la HBO, pe care evident eu l-am vazut cand a aparut, dar era prea tare sa nu-l revad. Dupa filmul asta si Inglorious Basterds am inceput sa-l apreciez pe Brad Pitt ca actor. Inainte nu prea ma incanta.

Am pierdut maratonul de filme horror dar vineri ma voi duce la maratonul de comedii la Plaza. Cel mai probabil sunt comedii foarte proaste dar probabil vom fi toti intr-o atmosfera buna sa ne amuzam oricum.

Muzica

Am regasit un videoclip pe care il ador:



Jocuri

Nu m-am mai jucat DOTA de vreo 2 saptamani pentru ca am fost 'banata de system' si mi-e lene sa le dau mail; of course i'm innocent, am doar virusi, nu hack-uri.

In schimb m-am mai jucat ocazional poker in Poker Club si intr-una din dati am iesit chiar pe locul 5 din 70^^.

Facultate

Balul este pe 26 noiembrie in Turabo si ne vor canta Suie Paparude si inca niste DJ pe care nu cred ca ii cunosc nici macar organizatorii :))). Cine vrea sa vina, just lemme know.

Chineza

Wo ai Hanyu.

duminică, 8 noiembrie 2009

Gorillaz FTL



Mi-am mai adaugat o formatie la lista concertelor la care am fost, mai exact una dintre formatiile mele preferate: Gorillaz.

Doar ca nu a fost ce ma asteptam. A fost Gorillaz Soundsystem adica vreo 2 dj din trupa si vreo 2 tobosari. Proiectiile nu s-au ridicat nici ele la asteptarile mele.

Dar sa incepem cu inceputul. Am ajuns pe la 23:30 la Sala Polivalenta unde nu era coada deloc la bilete in schimb era o coada imensa la invitatii. Cum eram trecuta pe lista, am stat la acea coada imensa vreo jumatate de ora. Concertul Gorillaz a inceput pe la 12 fara 15, eu am intrat abia pe la 12. Am prins vreo 2-3 piese cunoscute: Last Living Souls, Clint Eastwood si inca una dar apoi oamenii au trecut la a mixaaaaa nimic altceva decat Madonna, Eric Prydz si Black Eyed Peas. CUM? DECI CUUUM?! M-am dus asteptandu-ma sa aud niste muzica underground si dau de Call On Me a lui Eric Prydz. Dezamagitor. Iar proiectiile au fost parti din videoclipuri si niste negri pusi pe repeat. Dezamagitor.

Apoi a intrat si Underworld care canta okey dar scena arata oribil. Se vedeau 4 monitoare gigantice si tot felul de alte instrumente si langa toate acestea era un tip cu o geaca argintie plina de sclipici care mai avea si miscari disco totul pe fundal de techno. Spre final a fost mai okey, atat proiectiile cat si muzica dar nu m-a dat pe spate.

Pe Dubfire nu l-am mai ascultat, m-am dus sa beau :)).

In alta ordine de idei, am ajuns sa ador chinezaaa! Nu stiu cum sau de ce dar imi place mult <3. Poate si pentru ca am luat singurul 10 din grupa?! No idea, dar imi place mult si asta conteaza. De engleza insa nu-s prea incantata... Fac fonetica si la literatura IAR Shakespear. M-am plictisit de el si prefer sa desenez niste semne la chineza decat sa citesc iar Hamlet si Macbeth. Ma rog...

Ma pun sa ma uit la un film chinezesc - Written By, can't wait <3.