sâmbătă, 17 octombrie 2009

Ti-e foame mami?



Deci mami ia banana si tu papi marul, okey? :D

duminică, 11 octombrie 2009

360 view

Just click play and then click left or right to see the 360 degrees view :D



Video from: www.likecool.com/yellowbird_camera--gadget--gear.html

luni, 5 octombrie 2009

Anim'est part 1

I have no time to waste, unless I want to waste some of my sleeping time, which I don't.

I just wanted to recommend you 2 movies:

1. Mary & Max, a really cute animation that's featured in the Anim'est 2009 animation festival.

2. Inglorious Basterds, a movie about the war against the Nazis directed by Quentin Tarantino that festures some greaaat actors and a great story! It's definetely a must-see!

I must go now, an episode of Hung awaits me.

joi, 1 octombrie 2009

First Day <3

Siii am inceput facultatea. Cel putin teoretic. Practic, incep de luni :D.

M-am dus la universitate, amfiteatrul cu deschiderea era full, prin urmare am preferat sa vorbesc cu un japonez. Discutia a fost ceva de genul:

- Scuza-ma, sper sa nu te superi dar... esti japonez sau chinez ca eu nu prea fac diferenta?
- Japonez.
- Aw, ok, credeam ca vom fi colegi. Oricum o sa fi cel mai bun de la tine din grupa, ma gandesc.
- Aa... da.
- Stii ca vine Hayao Miyazaki in Romania? :D
- Da? Tare. Cu ce ocazie?
- La Anim'est.
Bla bla.
- Da. Auzi dar tu la ce esti?
- Rusa-spaniola.
- Aaaaaa, atunci scuze, n-o sa mai fi cel mai bun, credeam ca esti la japoneza :)))))

Hehe, sincer nu ma asteptam. Era cam inutil totusi sa fie la japoneza, dar RUSA - SPANIOLA? Incepuse sa stie si romana, banuiesc ca stie si engleza, deci tipul e cam tare asa. 5 limbi *whistling*

Apoi m-am dus si la intalnirea de la chineza, nu suntem 25 pana la urma, ci 35 si nu avem niciun chinez *awkward*. La aceasta intalnire am aflat si de evenimentul de la deschidere. Aparent, profii care ne vorbeau la deschidere incepusera sa analizeze propozitii si fraze si o tipa mai tupeista s-a ridicat si le-a spus ca nu considera necesar sa faca analiza unei propozitii la deschidere, si ca mai degraba ne-ar ajuta sa aflam de burse si oportunitati; mai ales ca erau in sala persoane de la toate limbile straine. Nu le-a picat prea bine profilor, deja se auzise in toata facultatea de ea. Cred ca n-o s-o duca prea bine tipa :-s.

2 saptamani vom face CANTO. Da, ati citit bine. Voi face canto la chineza. N-am voce deloc, si habar n-am sa cant, deci nu mi-a picat mie prea bine. Oricum e logic ca facem si canto, avand in vedere cele 5 tonalitati/tonuri pe care le folosesc chinezii in vorbire, deci poate cu ocazia asta devin si eu mai buna la accente, imitat si altele. Nonetheless, I'm eager to start.

O sa fie cam greu, va trebui sa renunt la cateva dota - which is actually nice, prea ma jucam eu. Sunt multe semne... 21 000 :)). Bine... doar 12 000 se folosesc mai frecvent :P. Dar e bine ca se tin de capul nostru cu teme si teste. In plus, am o profa care nu vorbeste nici macar engleza bine, deci sunt obligata sa invat chineza cat mai repede ca sa o pot intelege :)).

Problema aparent nu e chineza, pentru ca teoretic o sa fim ca in clasa 1. Cu betigase, si desenase, si patratele. In schimb, cica la engleza e destul de greu. Nu pot sa-mi inchipui cat de greu poate sa fie... insa voi vedea eu curand.

Anyways, mi-e somn, m-am plimbat mai toata ziua, insa inainte sa joc o dota si sa ma culc, vreau sa va mai recomand 2 filme si sa va informez in legatura cu Anim'est-ul.

District 9 si Gamer. Sunt prea obosita sa fac niste review-uri ca lumea insa daca nu aveti incredere deplina in gusturile mele, mai cititi cate ceva despre ele. Eu zic totusi ca merita, mie una mi-au placut mult: sunt inovative, antrenante si... SF.

Cat despre Anim'est-ul de anul asta... Ii va avea invitati pe producatorii serialului South Park: Trey Parker & Matt Stone si de asemenea pe *drums* Hayao Miyazaki, regizorul unor animatii de lung metraj superbe printre care pot numi: Spirited Away, Tonari no Totoro, Howl's Moving Castle, Princess Mononoke si Pony on the Cliff.

Cine imi poate recomanda niste filme chinezesti bune? As aprecia, vreau sa fiu cat mai la curent cu tot ce are legatura cu China, si sincer, la capitolul filme, nu stiu de unde sa incep.

Cheers.